PAARDENBAK

„klaar voor gebruik“

geautomatiseerde ontwatering

De DrainTalent creëert zijn toegevoegde waarde door binnen een veel groter bereik van extreem weer het verschil te kunnen maken. Hierdoor worden betere resultaten behaald dan voorheen ooit mogelijk was.

Autonoom houdt het systeem rijbodems continu op de wenswaarden, waarbij digitaal ingespeeld wordt op de weersomstandigheden. Er wordt gepast water toegevoegd bij verdamping en gepast water onttrokken bij regenval. Dit alles gebeurt automatisch. De DrainTalent verlegt hiermee de grenzen van de te verwerken weersomstandigheden tot een nieuw level!

De DrainTalent is in staat om bij extreme droogte meerdere kuubs water per uur toe te voegen aan de bodem, om de goede consolidatie te behouden en bijvoorbeeld opstuivend zand te voorkomen.

Dit werkt met grote nauwkeurigheid, omdat de DrainTalent zelf bepaalt wat de juiste hoeveelheid is op het juiste moment. Daarnaast is de DrainTalent in staat de heftige regenbuien te verwerken in een ongelooflijk korte tijd.

Praktijkvoorbeeld

45mm/u regen wordt binnen een half uur verwerkt tot op een oppervlakte van 5000 m²

Het bedienen van grotere oppervlaktes is in overleg mogelijk.
De DrainTalent is voor de paardensport doorontwikkeld voor:

  • Een nieuw aan te leggen bodem
  • Een bestaande eb- en vloedbodem

Afhankelijk van de oppervlakte en de wensen van de klant over de maximale capaciteit van het systeem, wordt bepaald welk formaat DrainTalent geschikt is.

Voordelen

Altijdberijdbare‘ bodem

  • Reageert automatisch op de weersomstandigheden
  • Op afstand te regelen via telefoon, tablet en pc
  • Regen wordt ruim binnen een uur verwerkt
  • Ongekende continuïteit in consolidatie van de bodem